Kupite sebi savršene domene.

Domene su važan dio vaše web stranice, jedan od najvažnijih dijelova jer je to adresa koju će pojedinci koristiti kako bi učitali vašu stranicu. Dakle, važno je imati upečatljiv i lako pamtljiv naziv domene. Problem je u tome što previše pojedinaca koristi nazive domena koje im daje njihov davatelj internetskih usluga. Ovo nije ime koje želite da vaša web stranica ima ako se želite popeti na vrh i zaraditi najviše novca. Morate iznajmiti ili kupiti vlastitu domenu koja ima neke veze s proizvodom ili uslugom koju nudite na svojoj web stranici.

Postoji mnogo načina na koje možete registrirati domene ili naziv domene, a većinu vremena je relativno jeftin, a ponekad je čak i besplatan. Jednostavno morate malo istražiti kako biste pronašli naziv domene koji odgovara vašem poslovanju i koji također odgovara vašem proračunu.

Još jedna stvar koju treba imati na umu prilikom registracije domena je koja su imena dostupna, jesu li .com, .net ili .org, i ako je tako, koliko je istih domena dostupno s različitim završecima. Ako već imate postavljenu web stranicu s imenom domene koju jednostavno koristite, ne morate početi potpuno ispočetka kada kupujete novi naziv domene. Sve što trebate učiniti je kupiti naziv domene ili imena koja na odgovarajući način odražavaju vaše web stranice, a zatim postaviti vašu trenutnu web stranicu na novi poslužitelj koji će je povezati s imenom domene koju ste kupili. Ovo nije odmah i općenito traje nekoliko dana, ali isplati se jer ćete sada imati ozbiljan naziv domene koji pokazuje da je vaša web stranica ozbiljna, a ne šala. Nekoliko dana koje provedete čekajući transfer bit će vrijedno vašeg vremena.

Dakle, samo naprijed i zakoračite u velike lige i nabavite svoje domene već danas. Samo idite na web i pretražite nazive domena i moći ćete provjeriti i vidjeti jesu li imena koja želite dostupna i ako jeste, moći ćete ih kupiti. Zaista je tako jednostavno, stoga samo naprijed i isprobajte ga danas. Nadoknadit ćete malu investiciju u naziv domene u kratkom roku, vjerojatno čak i prvi dan!

Objavljeno dana